joi, 29 iulie 2010

Milestone

Dupa multe zile ale saptamanii de muncit cate 12 ore/zi ma simt de parca nu am mai avut concediu de un secol - ceea ce este oarecum adevarat fiindca ultima zi de concediu a fost cu ocazia Sonisphere.

Ce mi-a adus trasul asta la jug din ultima perioada? Nu, inca nu mi-a facut nimeni statuie dar promovarea de anul asta o asteptam cu nerabdare si e un pas important pentru cariera mea. In plus, am luat si bonus (acum am bani de vacanta asa ca sariti cu ofertele!!!).

Acum ca m-am dat mare destul, sa va spun si reversul medaliei: ma ustura ochii care mi-s rosii de la atat stat la comp, ma doare spatele, m-am invatat sa beau cafea la greu, ma trezesc noaptea de griji si viata mea sociala din ultima vreme s-a consumat in mare parte pe chat.

Sambata ar trebui sa ma duc iar la radio sa inregistrez pentru ca data trecuta a fost un epic fail si nu am apucat sa ma "antrenez" (adica sa vorbesc la pereti) deloc.

Maine ma duc acasa si ma asteapta un mini-santier fiindca pe dragii de ai mei i-a apucat renovarea.

Somn si ganduri bune :-)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Felicitari! Meritai de mult timp aceasta promovare si ma bucur ca ai avut parte si de bonus, la cat muncesti ar trebui sa iti ridice astia si statuie... poate acum la noul sediu. Te pup ai grija de tine.. Cris