marți, 4 mai 2010

In rock I trust

Astia cu AC/DC-ul lor iar au comis-o. Inca 1000 de bilete de la nasu' mare pentru Golden Circle. Parca ma vad pe 16 mai in Golden Circle impreuna cu jumatate din populatia Bucurestiului. Hooray for AC/DC si pentru monitoare ca eu acolo cred ca o sa ii vad...

Concertul cu Iris (aveti afisul in post-ul anterior) este scump - 50 RON. Daca totusi vreti sa mergeti, o sa se organizeze un concurs pe site-ul Letsrock.ro saptamana viitoare. Cred ca or sa fie puse la bataie vreo 20 de invitatii...Good luck!

O stire foarte proasta este faptul ca Heaven & Hell nu mai vin la Bucuresti. Sunt dezamagita si sper sa am ocazia sa ii vad alta data dar totul pare un vis irealizabil. Ii tin pumnii lui Dio sa se faca bine, sa il prindem si noi in concert!

Vineri o sa fiu la Targoviste la concertul Trooper din Fiord. Intentionez sa fac niste flyere cu Free Fest sa le impart in public. Btw de Free Fest, pentru cei din trupe care m-ati intrebat daca se mai adauga alte trupe pe afis, la momentul actual nu stiu dar va sfatuiesc sa luati legatura cu organizatorii si o sa va poate furniza ei mai multe informatii (aveti aici datele lor de contact: http://freefest.letsrock.ro/contact.html).

Calendarul evenimentelor la care intentionez sa fiu prezenta in luna mai este urmatorul:

7 mai - Trooper, Pub Fiord
13 mai - Iris, Jet Set Hall
15 mai - C.O.D. tribute to AC/DC, Fire Club
16 mai - AC/DC, Piata Constitutiei
20 mai - Bolthard, Grimegod & Tiarra, The Silver Church
28 mai - Free Fest, Bucov

2 comentarii:

Sasa spunea...

in gutaaaaaaaaa i trust!
cind bagam un gratar ?

Lenore spunea...

Cand vrei tu, on-line :-)).