vineri, 9 aprilie 2010

Episodul 1 - Black holes and hallucinations

Prin 2008 m-am gandit eu cu Sasa sa ne facem un blog comun, mai personal, in care sa ne povestim una la cealalta tot felul de balarii. Asa s-a nascut blogul nostru Black holes and hallucinations, numele fiind ispirat de o piesa Muse si una Def Leppard. Ne-a tinut cat ne-a tinut si in timp am renuntat la a mai scrie acolo, preferand sa scriem fiecare pe blogul propriu si sa vorbim intre patru ochi/ 20 degete ce nu se putea scrie pe blog. Am cateva posturi care mi-s dragi din perioada aia si ma gandeam sa le impartasesc si cu voi.

Born to shine - 4 octombrie 2008

Cum de 2/3 zile sunt prinsa cu diferite chestii n-am mai apucat sa intru sa vb cu lumea. Deja oamenii imi dau mesaje sa ma intrebe daca am murit de nu mai intru pe mess. Oh the joy..

Joi a fost o zi mare. A fost prima zi in care am luat contact cu o bila si (implicit) pista de bowling. Cum habar n-aveam cum merg lucrurile dupa 4 incercari tot nu picase nimic (frate cat ghinion sa am..). A 5a oara a fost cu noroc..yuhu am topait de bucurie ca un copil mic! Dup-aia a curs cu popice date jos..stiu, stiu inceputu e mai greu dup-aia totu merge brici.

Tot joi am constatat ca unul din telefoanele mele a crapat si sunt in desperate need of a new one. Asa ca da-i si cauta cat e netul de mare dupa un telefon nou, neaparat ceva smecher cu slide sau clapeta fiindca deja am un telefon model clasic si amandoua la fel sunt prea boring (diversity rulz).

In the end, here I am mandra posesoare a unui nou LG KE970 cunoscut si sub numele de scena "Shine". L-am butonat nitel, imi place cum merge voi vedea pe parcurs cum se comporta. Oricum singura chestie pe care pot sa o zic cu mana pe inima este ca e un telefon de gagici. Stiu m-am dat dracu de la o vreme, viata mea e trendi-flendi.

Ieri am gasit pe net o trupa faina pe care o stiam de mult (alti ilustrii necunoscuti) si de-atunci ascult in heavy rotation o piesa ce se numeste Apus de soare. Pacat ca s-a mai dus inca o vara..

Din filozofia popoarelor.. – 7 octombrie 2008

Sasa: qui s'aime se taquine :)
Anca: bullshit :))

Job-ing – 10 octombrie 2008


E vineri dup-amiaza si eu n-am nimic de facut la serviciu! E grav cu criza asta economica si simt ca o sa ma afecteze, dar inca nu m-am panicat. Las' ca ma panichez de luni incolo ca doar mai sunt cateva ore si incepe weekendul.

Plec acasa azi, abia astept sa-mi arunc din spate ghiozdanul si s-o tulesc in bar. Probabil lumea o sa fie deja acolo ca eu mereu ajung tarziu. Poate fumam o narghilea si jucam un whist.

Maine cica ar fi inchiriat baru de copilasii aia emo. Oh da abia asteptam sa crash un party de-al astora. Oare plang la party si-si pun melodii de-alea de abuzati..s-or taia prin baie?! Ha, ma simt nitel superioara. De fapt, sa nu ma flatez. Chiar sunt superioara:)).

Ce activitati am si eu, Sasa e mai norocoasa ea merge sa vada Queen weekendul asta in Glasgow (ha te-am facut la faza asta, acu iti dai seama ca tre sa faci cronica aici dupa nu?). Sper numa sa nu planga cand or sa bage aia un "loveeee of myyy lifeeee...".

Signs of life – 19 octombrie 2008

I'm aliveeeee! I'm aliveee! Doar ca am dormit tot weekendul si prin urmare nu mi s-a intamplat nimic demn de povestit poate doar ca am ascultat muzica non stop de acu-s total in love de niste melodii. Chiar si una untrue as putea spune dar na, u know me:)).

In rest, am palavragit cu tine, cu Andrei si inca ceva amici insignifianti (dupa cum vedeti voi ati fost trecuti separat, fiindca voi sunteti importanti, dragii de voi:X). Ah si mi-am marit colectia de poze pe haicinci ca o fata trendy ce sunt am urcat cateva poze de la Paris sa moara toate pitzipoancele de ciuda!!

Nu in ultimul rand m-am amuzat de posturile de pe blogul amicei tale Mona care scrie intr-un mod absolut bestial. Deci rad singura aici, ma tavalesc de ras mai exact.

Asa, in continuare tre sa mentionez ca pe 31 octombrie merg la party de Halloween si nush in ce sa ma costumez (am avut o idee dar nu stiu.., cum iti suna sa ma imbrac in Zorro?). Apoi a doua zi dupa marea destrabalare merg la majoratul unei amice, tot in mirificul bar UnderGround. Deci e clar, declar luna Noiembrie luna marilor destrabalari si betii. E oficial asa ca pe 8-9 noiembrie cand te vad la fata o sa fie musai sa bem ceva. Sa nu te eschivezi, te-am anuntat din timp.

What’s on my mind – 26 octombrie 2008

Stiu ca am zis de ieri ca scriu dar pur si simplu nu am avut chef. Adevaru e ca dupa incredibila saptamana pe care am avut-o (asemanatoare cu cea a unui sclav pe o plantatie) chiar nu mai puteam face fata nici macar unui post de blog.

Ce am mai facut lately? Pai, dupa cum ziceam mai sus, am muncit. Extra time de stat la job in fiecare zi m-a adus intr-o stare vineri seara de era sa-mi iau campii. Ma simteam de parca timpul a zburat fara nici un folos, neavand timp sa fac absolut nimic pentru mine. Lucru care chiar m-a demoralizat foarte tare...

Asa ca am dormit, in frig. Pentru ca in Bucuresti e frig si dobitocii de la RADET ne tin sa degeram in propriile case. Deci, eu pana la varsta mea (respectabila:P) de acum, nu am mai patit niciodata sa ma trezesc noaptea de frig cu plapuma pe mine fiind.

Bineinteles ca sambata de dimineata, tot frig, cu greu m-am ridicat din pat pe la ora pranzului, am mancat si m-am bagat la loc la caldurica. Asa ca, am adormit din nou. Si s-a dus si ziua de sambata.

Dar acum gata. E soare afara! Rise and shineeee! Sper ca azi sa fac ceva mai interesant mai ales ca dupa pranz ma duc in cautare de accesorii pentru costumul de halloween. Cred ca m-am cam decis sa ma fac dracusoara prin urmare niste cornite ar fi tocmai bune...:). In rest vad eu cum combin multe haine rosiiiiii!

Ce parere ai? Mi se potriveste nu?:> Little red drac hoping and tzoping around:))

Ah si sa stii ca te-am asteptat pana pe la 3 sa vii de la Elena, mai ales ca s-a schimbat ora si tot dormeam cu o ora mai mult.

7 comentarii:

Andrei Vajna II spunea...

Hopa! Am fost mentionat! Ce onoare, ce onoare!

Oare eu de ce nu stiam nimic de blogu asta?

Sasa spunea...

pentru ca scopul vietii lui era sa nu stie lumea de el. era personal.

asa ca cel mai bine il lasam sa moara fara sa fi vazut lumina publicului larg...

si ce? tu vrei sa le stii pe toate ?

Lenore spunea...

Andrei: Nu era treaba ta sa stii ;).

Sasa: Sunt textele mele, atata timp cat nu au un continut prea personal
(caz in care as fi cerut voie inainte sa public ceva, daca era cazul), e optiunea mea ce fac cu ele si unde le postez.

Sasa spunea...

?!?!

Lenore spunea...

E ceva neclar? :-)

Sasa spunea...

oui.
singura mea problema era ca ai publicat sursa. cu texte n-am ce sa am (si nici macar nu m-am luat de ele)

Lenore spunea...

Am mentionat sursa, nu am publicat-o.