joi, 29 aprilie 2010

Festivalul de muzica rock si electro Free Fest Ploiesti Bucov 28-30 mai 2010


Intre 28 - 30 mai 2010, sunteti invitati la Festivalul FREE FEST, in parcul "Constantin Stere" Bucov de langa Ploiesti. Scopul acestui festival este realizarea, sustinerea si promovarea unui nou concept de activitate in materie de entertainment, stimuland si promovand culturala muzicala in cadrul participantilor, acest eveniment adresandu-se tuturor varstelor.

Festivalul este sponsorizat de Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), Heineken Romania (http://www.heinekenromania.ro/) si Domeniile Ostrov, iar partenerul principal este Let's Rock Romania (http://www.letsrock.ro/).

FREE FEST aduce ca noutate doua scene cu stiluri de muzica diferite ROCK si ELECTRO. Dupa terminarea programului la scena Rock incepe programul la scena Electro pana dimineata in fiecare zi.
Nu vor lipsi motoarele, berea, locurile de camping, mancarea proaspata on-site, concursuri de caricaturi si multe altele.

La scena Rock vor fi prezente trupe cunoscute din Romania : Vita de Vie, Coma, Zob, Trooper, E.M.I.L., El Negro, Blind Spirits, Cod, Vive la Noize, Tapinarii, Lefters, Fusioncore, Whiteash, TzeTze + Vali Racila, Negativ, Addendum.

Dupa ce publicul a terminat de dat din cap incepe miscarea la scena Electro cu : STICS (dnb), RIZAH (dub-reggae-dnb), NEW MEDICINE (dubstep-dnb), COSTIN G, DJ CATA (minimal-tech), VLADIMIR (techno), GOJIRA (breakbeat-techno), DJ NARCISA (minimal-tech), SPLIFF AGENT (dubstep) si muzica Goa si Psy.

Continuam cu spectacolul oferit de cascadori profesionisti in sarituri cu motocicleta ce vor activa pe traseul pe care il vom construi in cadrul parcului "Constantin Stere", standurile de caricaturi si portrete, organizate si realizate de elevii Liceului de Arta Ploiesti, si nu in ultimul rand, parada moto, unde se asteapta motociclisti din toate colturile tarii sa ofere cel mai bun show moto de pana acum, in Ploiesti. Defilarea moto bineinteles ca nu va lipsi !

Imaginea acestui eveniment va fi asociata cu cea a "Zilelor Orasului Ploiesti", Primaria Ploiesti fiind unul din partenerii nostri principali.

Productia va fi asigurata de firma SC CONSTANTIN FILM SRL, reprezentata de Dl Ciprian Mirica, constand in o scena 12x10 m, instalatie de lumini inteligente, instalatie de sonorizare (30000W) si o echipa de 10 tehnicieni si sunetisti.

INTRAREA ESTE LIBERA, DISTRACTIA ESTE INCLUSA IN PRET !

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul oficial al evenimentului :
http://freefest.letsrock.ro/

Multumim sponsorilor nostri:
COCA COLA (http://www.coca-cola.ro/)
HEINEKEN ROMANIA (http://www.heinekenromania.ro/)
DOMENIILE OSTROV

LET'S ROCK ROMANIA (http://www.letsrock.ro/)

Multumim partenerilor media:
Actualitatea Prahoveana (http://www.actualitateaprahoveana.ro/), Radio Prahova (http://www.radioprahova.ro/), Citytoday (http://www.citytoday.ro/), Topgear (http://www.topgear.ro/), Bangyourbrain.com (http://www.bangyourbrain.com/), Carteadenisip.ro (http://www.carteadenisip.ro/), Ieseala.com (http://www.ieseala.com/), Rockstage.ro (http://www.rockstage.ro/), 4Arte.ro (http://www.4arte.ro/), Muzicabuna.ro (http://www.muzicabuna.ro/), Metropotam.ro (http://www.metropotam.ro/), Bestial Records (http://www.bestial.ro/), Stay Metal Forever, E-Zine.ro (http://www.e-zine.ro/)

2 comentarii:

Anonim spunea...

nu te supara...imi poti arata o poza cu acest domn Mirica Ciprian? si sa-mi spuneti daca locuieste in ploiesti? va rog frumos!

Lenore spunea...

Eu doar am postat o stire despre festival. Nu cunosc personajul in cauza...