sâmbătă, 17 aprilie 2010

Concert caritabil: Cultura pentru viata


Stay Metal Forever! si Radio3Net organizeaza duminica, 25 aprile 2010, incepand cu ora 15:00 in clubul Twice un maraton muzical caritabil in beneficiul lui Radu Bragadireanu. Concertul face parte din seria concertelor de evenimente Cultura pentru viata.

Radu este un bebelus de cinci luni, care isi doreste sa rada, pentru ca asta fac bebelusii, nu? Ar zambi mereu, ar umple lumea cu rasul lui, dar nu il lasa o tumoare mare si rea, cu care s-a nascut, nici firele care-i intra in nasuc, nici aparatele la care e conectat. Tumoarea masiva cranio-maxilo-faciala nu poate fi operata de catre doctorii din Romania. Are nevoie urgenta de o operatie in strainatate, pentru ca tumoarea creste mai repede decit el, insa transportul special, investigatiile si operatia costa foarte mult.

Vestea buna este ca Radu are din ce in ce mai mult prieteni, care se mobilizeaza facand Cultura pentru viata. Pentru el vor concerta luni, 25 aprilie 2010, trupele Blind Spirits, Silver Bullet, C.O.D., Semne, Negative Core, Celest si Tiarra.

Pretul unui bilet este de 15 Ron, reprezentand o donatie pentru ca Radu sa creasca si sa asculte muzica de calitate.

Niciun comentariu: