marți, 13 aprilie 2010

Cronica Domination in Pub Fiord, Targoviste


Vineri (9 apriliei 2010) dupa o saptamana extrem de obositoare la munci in Bucuresti, nu puteam rata intalnirea cu o noua editie We will rock you. Nu am mai apucat sa trec pe acasa de frica sa nu ratez tocmai inceputul. Auzisem multe laude la adresa trupei Domination si eram curioasa sa vad ce si cum.

Pentru cei care nu stiu deja, Domination este o trupa tribut Pantera (singura din tara noastra, eu nu stiu sa mai existe alta). Trupa este formata din muzicieni care activeaza si in alte trupe (Vita de vie, Voodoo, Lotul national de hardcore, Dwarf Planet) dar care sunt uniti de o admiratie comuna pentru trupa texana.

Pana la inceputul concertului s-au stras in Fiord aproximativ 100 de oameni, deja locul devenise neincapator. Dupa concert, sunt sigura ca aproape toti cei prezenti si-au mai adaugat o trupa romaneasca pe lista preferintelor personale. Vorbesc bineinteles despre Domination care timp de o ora si jumatate au zguduit Fiord-ul din temelii cu o demonstratie de forta si energie nimicitoare.

Nu au lipsit cele mai cunoscute piese Pantera: Mouth for war, This love, Cemetery gates, Walk, Becoming, 5 minutes alone etc.. Nu a lipsit nici piesa Domination iar in inchiere a fost Fucking hostile urmat de un bis cerut in unanimitate!!! Ca sa citez un bun prieten: "atunci cand canta, Domination sunt zeii metalului".


Experienta scenica a membrilor trupei isi spune cuvantul, Cezar este incontestabil unul dintre cei mai buni chitaristi din tara, Cristi bate la tobe de le rupe in doua, basul este fix unde si cand trebuie si special am lasat vocea la sfarsit, Fane canta la fel de bine ca Phil Anselmo in anii sai de glorie. Da, nu mi se pare ca exagerez cand spun asta, trebuie sa mergeti sa ii vedeti si o sa va convingeti singuri.

Pe mine m-au castigat drept fan si cu siguranta o sa mai merg la concertele lor cu orice ocazie. Ca parte a publicului targovistean, ii multumesc Balaurului pentru faptul ca se incapataneaza sa ne serveasca concerte rock la noi acasa, cu trupe foarte bune!

Multumesc Sleepy pentru poze!

Anca

Niciun comentariu: