miercuri, 31 martie 2010

Roadtrip

Mai intai o sa va povestesc despre un plan de concediu ceva mai indepartat. S-au anuntat trupele care canta la Kavarna Rock Fest 2010 (le gasiti aici: http://www.kavarnarockfest.com/programa).

Imi doresc sa ajung, atat pentru trupe cat si pentru atmosfera. Deocamdata nu stiu pe nimeni care mai vrea sa mearga dar pana in iulie mai este timp..

Pretul unui abonament pe 3 zile este 90 de leva (echivalentul a 45 euro) iar biletele pe zile costa 40 de leva.

Dar pana in vara mai este, avem de vazut si ascultat muuulte trupe pana atunci.

Asa cum stiti deja, maine plecam la Buzau (118 km):


Apoi, vineri de la Buzau mergem la Campina (111 km):


Si de la Campina la Targoviste (71 km):


In final, luni o sa vin de la Targoviste la Bucuresti (80km). Nu va mai arat drumu ca ViaMichelin-ul nu gaseste harta pentru ruta prin Racari :-).

Daca nu mai apuc sa scriu pana duminica, va doresc sarbatori fericite si sa va aduca iepurasul numai bunatati. O sa urmeze o continuare a postului de aici cand ma intorc.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Adrian Loverman spunea...

Nu e bine cum ai facut Campina Targoviste. Exista un drum mult mai scurt. Trust me...I know.. Am gagici in zona aia :D. Faceti dreapta la Floresti de pe DN1 (chiar inainte de Baicoi)si mergeti prin Moreni. Drumul e ok. Asa cu Ploiesti faceti un ocol de vreo 20-30 Km. Poate vin sa va arat :)

Lenore spunea...

Nu am facut eu hartile, asa le-a gasit ViaMichelin-ul. Poate fac o reconstituire cand ne intoarcem sa vedem exact traseul :)).