miercuri, 24 februarie 2010

Sonisphere Romania aka Rock the City 2010

De vreo ora si ceva sunt extatica si nu am stare. Tocmai am vazut filmuletul din emisiunea de la Antena in care a fost Lenti Chiriac invitat si in care a confirmat prezenta celor de la Metallica, Megadeth, Slayer, Heaven&Hell si Rammstein in Romania la festivalul Rock the City.

Luna iunie o sa fie o nebunie totala. Si daca o sa se mai continue si cu Kaliakra Rock Fest, atunci chiar ca o sa fiu In Valhalla metalului. Bani s-avem ca in rest, au avut grija organizatorii sa le puna toate in 2010 (a nu se intelege ca ma plang..!).

Sper ca la Rock the City sa li se dea ocazia si trupelor romanesti sa deschida pentru numele mari de pe afis. Ar fi o posibilitate enorma de promovare pentru ei. Eu presimt ca o sa fie un public undeva la 10,000 de oameni pe seara (desi inca nu stiu cum o sa fie trupele impartite pe seri).

Am o presimtire ca pretul biletelor o sa fie destul de mare, dar macar sa fie o delimitare pe zone si sa nu fie acces general in toata incinta (vreau sa vad si eu cevaaaaa!!!!) ca daca o sa fie asa n-o sa rezist sa ma bat cu roacerii pe locurile din fata.

Abia astept, abia astept, abia astept!!!

3 comentarii:

Sasa spunea...

cre ca toti sunte in semiextaz. deci io vreau heaven and hell first row \m/ ai inteles, da ?

Lenore spunea...

Azi m-am extaziat iar, vine si Aerosmith in Romania. Bucurestiul este the hot spot of this summer :D

Andrei Vajna II spunea...

Sa se topeasca naibii odata! :D