duminică, 31 ianuarie 2010

Serialul cu geeks


O alta ocupatie de sesiune de-a mea este vizionarea de seriale. De data asta am luat "boala" de la sor-mea si am ajuns sa ma uit la The big bang theory. Despre ce e vorba? Dupa cum ati vazut deja, v-am dat un hint in titlul postului.

E vorba despre 4 baieti care se ocupa de science si ..o blonda :D. Ma rog, o sa vedeti ca mai apar si alte fete pe acolo, dar sunt chestii pasagere (doar vorbim de geeks aici). I don't wanna spoil the fun dar o sa vedeti (daca aveti de gand sa va pierdeti vremea cu asa ceva) ca limbajul lor este super comic, situatiile sunt de cele mai multe ori hilare si poate anumite glume nu o sa mai para asa funny a 100-a oara (mie inca imi plac:P).

Printre prietenii cu care am mai vorbit de serialul asta, parerile au fost impartite. Aparent oamenii care se distreaza cu science-ul in real life, nu au rezistat sa vada The big bang theory (totusi, exista si o exceptie de la regula!). Pe de alta parte, se pare ca serialul a fost un real succes in randul colegilor care studiaza economia sau medicina! Cred ca totul se simplifica oarecum cand nu te identifici deloc cu personajele...

In fine, ideea e ca recomand balaria asta daca aveti timp de pierdut. Sezonul 3, care este inca in derulare, mi se pare cel mai tare de pana acum.

Sheldon: Engineering. Where the noble semiskilled laborers execute the vision of those who think and dream. Hello, Oompa-Loompas of science.

11 comentarii:

Andrei Vajna II spunea...

Am vazut si eu cateva episoade. Pentru adevaratii geeks, glumele sunt o afronda adusa bunului simt, personajele aratand clar ca sunt, de fapt, niste gagicari, iar preocuparile lor sunt folosite numai in scopul atragerii sexului feminin (de unde si motto-ul vizibil pe afis - "Smart is the new sexy" - yeah, right!)

In rest, scenariile sunt destul de reusite si serialul reprezinta un bun prilej de relaxare, mai ales in momentele in care ai nevoie de ceva care sa-ti aduca un zambet pe buze, in cel mai pur mod, lipsit de greata altui gen de umor, la moda in zilele noastre.

Lenore spunea...

Tu parca nu erai fan la serialului asta (eu asa am considerat cand am scris postul). Acum, dupa ce ai scris mai sus incerc sa-mi dau seama daca chiar iti place sau nu inteleg eu commentul tau. Damn, sunt blonda :P.

Sasa spunea...

toata lumea l-a ridicat in slavi. da cu toata bunavointe de jumatatea episodului 3 din seria 1 nu am putut sa trec pina acuma...

Lenore spunea...

Sasa, sa ma anunti cand depasesti momentu ala de cumpana :P.

Andrei Vajna II spunea...

Titlul e foarte bine pus. E un serial cu geeks. Un serial pentru geeks e The IT Crowd. :D

Lenore spunea...

Crezi ca as rezista sa ma uit la el? Am I geek enough for the IT crowd? :D

Andrei Vajna II spunea...

No way! Si mai e si umor britanic. Cum ii spuneam si Sasei, The Big Bang Theory e un serial pentru gagici, care stau si se uita la tipii aia draguti si se gandesc "Mama, ce frumosi! Si mai is si destepti!" Cred ca cam asta e tinta serialului.

Lenore spunea...

Nu mi se pare dragut nici unul din aia din Big Bang Theory...gizas!

Si zici ca nu m-ar atrage umorul britanic si geeks-ii aia true? :P

Sasa spunea...

umorul britanic e greu de digerat. mie personal mi-a placut it crowd, da de la lume care s-a uitat la big bang th si apoi a inceput sa se uite la it crowd, nu le-a placut.
asa ca dupa citeva episoade s-ar putea sa renunti de buna voie :)

Andrei Vajna II spunea...

Decide for yourself:

http://www.wired.com/images_blogs/underwire/2009/06/it-crowd-3shot-12001.jpg

Lenore spunea...

Pai inca nu m-am apucat, doar testam terenul sa vad daca este o optiune viabila pentru mine..

Too bad ca mai am doar o zi de concediu sesiunea asta :-(.