joi, 14 ianuarie 2010

Ce se mai intampla prin the land of choice

Se isterizeaza lumea ca e gripa porcina.

Sunt numiti cosilieri la Ministerul de Finante radio-starul Andrei Gheorghe si pop-rock-starul Dan Bittman. Avand in vedere ca lucrez in domeniul economic, ma consider de departe mult mai in tema cu finantele decat oricare dintre astia 2 minunati de mai sus. Hello Ministeru', s-aude..? N-aveti un loc p-acolo si pentru mine?

Ramanand in tema, presimt ca astia or sa puna taxe si pe aer in curand. Sau cine stie, poate merg pe mana celor de la times.ro.

Un idiot sau o idioata mi-a dat azi vreo 10 bipuri pe Cosmote. Evident, cand am sunat inapoi nu mi s-a raspuns. Au mai urmat 10 bipuri de la idiot/idioata. Da bipuri pana lesini si-apoi mori in chinuri cu prostia ta cu tot!

Inca nici o stire oficiala despre Sonisphere-ul din Romanica...

Si ca sa inchei intr-o nota ceva mai fericita, am si o veste buna. Prietenii de la Trooper canta pe 14 februarie in Nurnberg, Germania. Distractie si rock le doresc, ceea ce-mi doresc si mie pentru weekendul asta (in traducere libera weekendul asta = Targoviste, party, concert, bere, party din nou :P).

P.S. Tot p-aici, unii dusi cu capra vor sa transforme Casa Poporului in Mall...

2 comentarii:

Andrei Vajna II spunea...

Da de unde stii tu ce pregatiri are Dan Bittman? Si cu o teza de doctorat ca "Banii vorbesc", nu inteleg de ce te mira alegerea lui pentru functia de consilier al ministrului finantelor. :D

Lenore spunea...

A terminat Facultatea de Constructii Bittman...la Gheorghe mi-a fost lene sa ma uit da la asta chiar nu mai conteaza din moment ce ministrul de finante a zis despre el ca a fost "muci" dupa 3 zile in minister...