luni, 25 ianuarie 2010

Ce-o sa fac sesiunea asta


Pentru c-a inceput nebunia si toti studentii au intrat in priza sa ingrase porcusorul in ajun, m-am gandit ca poate ar fi cazul sa iau si eu o pauza scurta de la mers la job mai ales ca tre sa ma pun complet pe picioare dupa gripa/raceala/whatever de saptamana trecuta. Asa ca de maine sunt in concediu de odihna. Si chiar intentionez sa fie odihna asa ca o sa ma delectez cu trezit tarziu, ceai de fructe, mandarine, muzica buna, carti (tot ma plangeam eu mereu ca n-am timp sa citesc) si lenevit.

Nu prea o sa am de ales si o sa trebuiasca sa arunc un ochi si pe cateva cursuri mai ales ca nu prea am calcat pe la facultate semestru asta. Poate-mi aleg chiar si o tema pentru dizertatie (de fapt eu am ales dar trebuie sa vad daca se regaseste printre cele propuse). Take a lucky guess...fiscalitate :-)). De data asta chiar am de gand sa-mi fac viata mai usoara.

Si pentru toti carcotasii care zic ca la noi nu se poate face un fest ca lumea, Sonisphere o sa se tina, e deja confirmata mai mult decat oficial prezenta celor de la Slayer (via site-ul lor oficial). Thumbs up si asteptam urmatoarele confirmari :D.

In plus, pentru ca stiu ca ai mei colegi de la Letsrock ma citesc, vreau sa le propun sa facem gatheringul ala sambata, poate pana atunci se mai incalzeste si vremea.

2 comentarii:

logical spunea...

ce legatura are poza ? :)

nu ma duce deloc cu gandul la odihna... ba chiar la foarte multa miscare si energie :)

Lenore spunea...

Am avut eu o idee initiala sa fac un post despre chestii cu care seamana noul meu tatuaj..:-))). Dupa-aia am abandonat-o dar am ramas cu poza asta in minte.

Mai nou ma uit si la un serial care se numeste The Big Bang Theory si are un logo asemanator cu poza. Plus ca fiind sesiune, se presupune ca trebuie sa ma transform intr-un whiz kid :P.