marți, 8 martie 2011

We're with you


Am scris de atatea ori despre ei dar mult prea putin despre fiecare luati individual. Din pacate, azi scriu despre Balaurul cel din afara scenei intr-un context mai deosebit pentru ca trece prin niste momente grele si are nevoie de gandurile noastre bune.

Nu stiu daca a trecut inca peste operatia la coloana vertebrala, dar stiu ca multa lume s-a gandit astazi la el si la faptul ca-l asteptam din nou la un suc, pe scena la concerte, la Eurosport, la studioul Trooper din Targoviste sau pe oriunde numai nu in spital. Este unul dintre cei mai buni oameni pe care ii cunosc, care a ajutat pe toata lumea cat i-a stat in putinta si s-a dedicat fiecarui lucru din viata lui (muzica, familie, prieteni, iubite) ca nimeni altcineva.

Ma simt norocoasa ca-l cunosc si ca am impartit multe momente fericite impreuna. Pe langa nenumaratele concerte cu Trooper si alte formatii ma gandesc acum la zilele noastre de nastere (care coincid, bineinteles in ani diferiti), la momentele de la radio cand nu se mai oprea din sporovait, la iesirile si petrecerile din Underground si multe alte momente petrecute in compania lui.

De talentul lui muzical, stiti cu totii si nu cred ca mai este nimic de demonstrat de mult. Ii vin idei in cele mai neasteptate momente si le canta si le salveaza pe telefon pentru ca apoi sa mearga si sa scoata cate o piesa din aia dupa care urlam toti la concerte ca o vrem. Stiu ca este capabil de mult mai mult decat v-a aratat deja, eu una ma astept sa se autodepaseasca cu fiecare album facut (bineinteles aici contribuie si ceilalti baieti din trupa).

El ma corecteaza uneori la cronici si la postarile pe blog, asa ca-l astept cu bucurie sa se intoarca la internet si sa ma apostrofeze cand mai vede cate vreo greseala. Da, este exigent cu el si ceilalti si asa ar trebui sa fim toti din punctul meu de vedere.

Sper ca operatia sa nu ii afecteze deloc tatuajele pe care stiu ca si le adora si sunt aproape sigura ca dupa aceasta va celebra viata printr-unul nou. Balauru este un artist in toate intelesurile cuvantului si iubeste arta in toate formele ei.

Nu stiu daca mesajul acestui post s-a facut inteles prin cuvintele de mai sus, dar intentia mea este sa il vedeti asa cum este el ca om. Muzica este o parte importanta a omului Balaur asa ca pana la urma, fanii sunt intr-un fel incununarea muncii lui. Fiti alaturi de el cu un gand bun!

In loc de incheiere, va las cu niste cuvinte pe care stiu ca le apreciaza: "And now these three remain: faith, hope and love".

Un comentariu:

Maria spunea...

foarte frumos ce ai scris tu aici.
cred ca au fost foarte multi oameni care s-au gandit la el zilele astea...si care au 'trimis' un gand bun.
se pare ca nu sunt singura careia i s-a atras astentia la diverse greseli:))-eu fiind cea mai ametita persoana pe care o cunosc deobicei scriu/vorbesc numa tampenii
si cu tatuajele...abia astept sa ved ce mai urmeaza:D
cand se fac bine ar trebui sa dam un party surpriza:)):D