vineri, 21 mai 2010

Ganduri

Evergrey asa cum ii stiam eu (si voi) pana acum nu mai exista. Din moment ce au plecat 3/5 din membri formatiei lucrurile se vor schimba radical. Nu pot sa mi-i imaginez pe Evergrey fara Henrik Danhage dar sper sa fie ok in final..*sunt optimista*

Jorn a facut deja un videoclip si trage un album tribut pentru Ronnie James Dio. Puteti vedea videoclipul de la Song for Ronnie James aici.

Concertul celor big four din metal din Bulgaria de pe 22 iunie va fi difuzat in cinematografele din lumea intreaga live. Este si Romania pe harta la chestia asta asa ca pentru un preview metalic si cu popcorn..ne vedem la cinema :D.

Am dat de o poza geniala pe blogul lui Ciutacu, o gasiti aici.

Saptamana viitoare ar trebui sa se adopte o ordonanta de urgenta privind masurile de combatere a evaziunii fiscale. Da, dupa cum ati ghicit deja, se schimba iar si codul fiscal. Ce este de-a dreptul hilar este ca ai nostri guvernanti au ajuns atat de disperati dupa bani incat daca vor adopa aceasta ordonanta de urgenta in forma in care apare acum in draft (o gasiti pe site-ul Ministerului Finatelor Publice) vor impune niste masuri care contravin legislatiei comunitare in ceea ce priveste TVA. Astfel, cu buna stiinta, statul roman se pisa pe Uniunea Europeana si pe tot ce inseamna acquis comunitar. Ca doar na..ce-s aia mai destepti si noi tre sa ne aliniem lor?

Probabil pe termen lung statul are mai mult de pierdut decat de castigat din adoptarea acestor prevederi deoarece este foarte posibil ca Romaniei sa i se declanseze procedura de infringement pentru ca incalca prevederile legislatiei uniunii. Chestia este ca aceasta procedura dureaza (in medie cam doi ani) si na, statul roman are nevoie de bani acum. Nu conteaza ca dup-aia va trebui sa dea inapoi (poate inzecit) fiindca anumite companii sigur vor duce statul roman la Curtea Europeana de Justitie. Va dati seama ca tot noi o sa platim? Mi-e scarba.

Si pentru ca v-am ingretosat destul cu chestiile astea legislative, va mai intorc un pic la muzica. Ce-mi suna mie acum in boxe:

Niciun comentariu: