duminică, 28 august 2011

No pics

Din pacate, nu am reusit sa fac pozele alea cu casuta in weekendul asta. M-am luat cu cititul (am mai bifat o carte de Stephen King, I love this man!) si cu alte chestii si nu am mai apucat. Oricum, nu va uit si cat de curand o sa le fac si public pe aici.

Intre timp, sa va povestesc un pic cum e cu viata in apartamentul meu situat in maretul ansamblu rezidential (atat cat am apucat sa pricep si eu din ea in 3 saptamani). Trebuie mentionat ca eu pana acum nu am stat niciodata singura perioade lungi de timp. Deocamdata (pentru vreo inca 2-3 saptamani) o sa stau cu sor-mea, dupa care voi ramane sa stau singura. Nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma intristez pentru chestia asta, o sa vad la momentul respectiv.

Viata este oarecum linistita, in bloc este destul de putina lume, foarte rar dau nas in nas cu vreun vecin. La mine la etajul 7 din 8 apartamente sunt ocupate 3. Este curat in bloc, avem 2 lifturi (thanks God, mai ales ca stau la 7), avem paza si supraveghere video (smile!). Am zis oarecum linistita fiindca am apartamentul cu vedere la Sos. Colentina care era super circulata si se aud masinile si ziua si noapte. Cred ca o sa ma obisnuiesc cu asta pana la urma..:-).

In rest, in apartament am apucat sa mobilez si utilez doar cu strictul necesar. N-am corpuri de iluminat de nici un fel, nu am gasit nimic sa-mi placa (astept recomandari in sensul asta pls, thanks!). Pe langa asta, am un spatiu mareee si gol unde ar trebui sa imi construiesc livingul. O sa vina si ala, cand o sa mai fac rost de niste banuti, intr-un luna maxim doua. Saptamana trecuta am primit si primele 2 facturi, de la Enel si de la Romtelecom. Platit si scapat de ei pana luna viitoare!

Cam atat pentru azi.

Un comentariu:

Balaurul spunea...

Corpuri de iluminat -> Dedeman Valea Cascadelor
Succes cu casa, s-o uzi sanatoasa!