miercuri, 24 august 2011

Gata cu pauza

Am luat o pauza mare (cea mai mare probabil, din ultimii 3 ani). Pauza de la scris pe blog, bineinteles. Am fost ocupata dar in acelasi timp pot sa spun ca am fost si sunt foarte entuziasmata de toate chestiile noi care mi s-au intamplat. Nu o sa insir acum toate lucrurile care m-au tinut ocupata dar pot sa va spun ca mi-a lipsit sa scriu si sa primesc feedback-ul vostru la postarile mele.

Pauza fiind gata, sa va spun ce minuni mai face Lenore. In primul rand, astept cu mare nerabdare concertele din toamna asta: Pain of Salvation, In Flames, concertele Trooper si albumul "Voodoo", Amon Amarth si chiar si Hammerfall. Un alt moment muzical demn de mentionat este concertul Opeth si Pain of Salvation pe care o sa il vad pe 27 noiembrie in Munchen. Da, ma duc 5 zile sa vizitez Germania si ma intorc inapoi chiar de ziua mea. Asta e asa, cadoul meu pentru mine de ziua mea (yes!).

Dar pana la concertele astea, mai avem un pic de asteptat asa ca o sa va spun si un plan din viitorul apropiat. Weekendul asta vreau sa fac poze la casuta mea si o sa va le arat si voua. Iubesc fiecare bucatica din casa asta, am ales eu tot ce este pe aici. Nu este gata cu totul, dar ma descurc mai mult decat decent cu ceea ce am. Si cel mai bun lucru este ca este a mea (si a bancii, detalii...).

Lenore is back and is here to stay!

Niciun comentariu: