joi, 7 mai 2009

Mare 1 mai

Si a trecut si 1 Mai-ul muncitoresc din acest an. Si n-a fost rau deloc.

Am plecat din Bucuresti joi pe 30 aprilie, se facuse deja pranzul pana am apucat sa iesim pe autostrada. Ne-am oprit la benzinarie si ne-am luat cate una alta de rontait si de baut pentru drum. Pe autostrada, ca pe autostrada, 1000 de gaze s-au oprit in parbrizul masinii plus pe capota si pe numar. Fal-fal...fleosc!

Cum am ajuns, am tras o plimbarica pe plaja, descaltare de bocanci, stat la soare, pozat (o sa bag si poze cand fac rost de ele), dup-aia food si Vama. End of first day :)).

Second day a fost un fel de epic failure in ceea ce priveste seara. Da in rest a fost super ok, am gatit paste si au iesit super bune, m-am vazut cu Miss Meritoriu si gasca ei la o bere si am jucat un whist fun seara dupa ce ne-am intors din Costinesti. Deci, in Costinesti am trait una dintre cele mai mari dezamagiri de care am avut parte in ultima vreme. La fiecare vila duduiau manelele, era un tiganism si cocalarism cum rar mi-a fost dat sa vad. Nu mai calc pe acolo ca mi-a fost invatatura de minte. La intoarcere am dat sa mergem in Vama dar era o coada de masini ce ajungea pana la 2 Mai asa ca ne-am intors frumos la viluta noastra, am baut cate o bere si am mancat o mana de fistic (17 ron o mana de fistic pentru ca sor-mea a comis-o:P).

Apoi sambata a fost ziua aia in care s-au aliniat planetele, una din acele zile pentru care ai renunta la cativa ani din viata :))). Si cand ma gandesc ca a pornit totul de la masa de pranz cea copioasa cu midii, stridii, pui de balta si alte oracanii scaldate in vin la carafaaaa....

Dupa patania cu vinu, am trecut pe la Mall (asta era un magazin care avea multe tipuri de bere) si am facut un re-fill dupa care ne-am parcat pe plaja. Am dat pe gat cateva licori de-alea si eram bine de tot. Cand apare el, Adonis, in slipi galbeni, iesea din valurile inspumate ale marii si a venit sa se bage in seama cu noi, noi adica 3 fete si un baiat care ne filma sa aiba cu ce sa ne santajeze mai tarziu probabil..

In fine, a vazut Adonisu ca n-are cu cine si s-a carat. Intre timp incepuse si ploaia, eu am desfacut un Corrido, mi-a picat acadeaua cea verde in nisip, am spalat-o in mare si intr-un final apoteotic am terminat si cu dulcegariile. Am vb la telefon cu Mona care ne-a invitat pe la ei si na, ii iau pe astia si zic ok, venim cu totii. Pe drum spre punctul de intalnire ne-am mai oprit nitel la alt Mall si am mai luat niste beri. Ne intalnim noi cele doua gasti si hai pe jos pana la ceva vila din capatul cealalt al statiunii..

Astia ai mei se cam clatinau, cu greu ajung pana la o terasa de se numea Rustic si se opresc in fata terasei si se pun frumos, pe jos in sant. Eu, cu ceva sprijin, ma misc mai cu talent si ajung la vila din capatul statiunii. Acolo ma servesc oamenii cu niste tequila si povestiri cu profi si examene de la medicina. Ii sun pe ai mei, ei tot in sant acolo unde-i lasasem, PRAF.Ah si dup-aia am iesit pe-acolo pe afara si am dat la un cos de baschet si am nimerit...

Cu greu dau sa ma intorc spre capatul opus al statiunii la ai mei care intre timp parasisera caldurosul sant. Se misca frumos soseaua, noroc cu sor-mea care m-a tinut la telefon tot drumul si imi ghida pasii nesiguri. Pe drum, alt stop la Mall, alti bani aruncati pe bautura. Dupa un drum lung si greu am ajuns intr-un final la vila. Ne-am apucat de niste beri si un rent care nu s-a mai finalizat ca am iesit iar sa mancam. Lumea s-a bagat din nou la o carafa de vin, eu m-am oprit. Dead end :)).

Seara meci de zile mari, Real Madrid-Barcelona, super fain. Dupa-aia parca am vazut ceva snooker si gata, somnic de voie pana a doua zi. A fucking long day.

Duminica deja eram in starea de come back to reality. A fost frumos, mai vreau :-).

2 comentarii:

Anonim spunea...

Da pe Adonis ala nu puteai sa-l iei si tu cu tine ??? ?Halal sa-ti fie. Nu mai pupi tequila de la mine,...

Lenore spunea...

Bai si avea Adonis ala niste ochi albastrii, sa innebunesti nu alta. Da tu crezi ca eu la cat de praf ma aflam, eram in stare de ceva?