duminică, 24 mai 2009

Altceva in afara de rock

Pentru ca mi s-a reprosat ca sunt prea keen on rock, o sa va fac o lista cu chestii non-metal/rock pe care le ascult si chiar imi plac mult. Unele au venit prin recomandari de la prieteni, pe altele le-am descoperit singura. So, here I go (ordinea e aleatorie):

Anna Nalick - Wreck of the day (2005)

Nu stiu daca mai are alt album..probabil ca da. Dar asta mi-a patruns adanc in suflet si nu o sa iasa de acolo prea curand. E o tipa cu voce faina si versuri adolescentine, evident canta despre dragoste si alte chestii de-astea specifice varstei. Cred ca a aparut si pe coloana sonora de la Grey's anatomy, un serial pe care-l urmaresc din cand in cand. Recomand: Breath (2 am), Paper bag, Wreck of the day, Forever love.

Katie Melua

Am 2 albume de la ea si amandoua merita asa ca probabil tipa asta trebuie urmarita si in continuare. Cele doua albume sunt Call Off the Search si Piece by piece. Si pentru ca nu am destule cuvinte sa descriu vocea tipei asteia, va pun mai jos un link la unul dintre clipurile ei:

Katie Melua - Closest thing to crazy

Poets of the fall

Cu trupa asta trisez un pic, mai ales ca vad ca peste tot sunt catalogati ca fiind un fel de pop-rock. Daca ma intrebati pe mine sunt o trupa unica in ceea ce canta da na, ideea e ca-s buni. I-am prins chiar de la primul album si am avut ocazia sa le ascult toata discografia, piesa cu piesa de cum au iesit. Sunt finlandezi si nu stiu pe multa lume care sa ii asculte asa ca sansa sa ii vad in concert prea curand, bate spre 0. Ca recomandare nici nu stiu ce sa va zic, va recomand toata discografia dar neaparat primul album care se numeste Signs of life.

Poets of the Fall - Carnival of rust


Allan Taylor

Nenea asta, un mosulet simpatic acum, are o discografia impresionanta si o multime de premii pentru lunga sa activitate muzicala. Am avut ocazia sa ii ascult numai vreo 2-3 albume dar pot sa spun cu mana pe inima ca muzica lui ma relaxeaza si imi aduce multaaa multaaaa bucurie in suflet. Recomand: tot albumul Colour to the moon.

Allan Taylor - Colour to the moon

Norah Jones

Tipa asta e celebra. Si geniala daca ma intrebati pe mine..Plus ca pe langa cariera ei muzicala tipa mai face din cand in cand si pe actrita si nu ii iese rau deloc. Mi-a placut la nebunie My blueberry nights, filmul pe care l-am vazut cu ea.

Norah Jones - Don't know why

In final, sper sa va placa si voua atat de mult pe cat imi plac si mie si sa va bucurati de muzica buna pe cat puteti de mult. I sure will..:-)

2 comentarii:

Catalina spunea...

Ma crezi ca si eu aveam de gand sa scriu un post asemanator? Se pare ca mi-ai luat-o inainte:). Si apropo, imi plac gusturile tale :D.

Lenore spunea...

Thanks Cati! Abia astept sa citesc ceva de genul asta si pe blogul tau :).