marți, 24 februarie 2009

Aberatii cotidiene II

Iar am rupt norma azi la muncit pe plantatie. Acu ma chinui in zadar sa ma calmez ascultand niste muzica, da parca nici asta nu mai merge de la o vreme. Si ma mai si dadusem pe chestii usurele gen The Goo Goo Dolls sau Snow Patrol.

Vorbeam mai devreme cu un amic si povesteam de camerele noastre, na si mi-am dat eu seama ca as putea supravietui cu foarte putine chestii in camera. De fapt ar fi chiar ideal sa am putina mobila spre deloc. O saltea, un laptop sa-l arunc afara cand n-am chef de tehnologie si niste postere pe post de decor would do the work for me. Si asa stau acasa putin timp si cat stau acasa mai mult dorm..

E de ajuns sa traim numai in weekend? Sa fim niste robotei incruntati care alearga dimineata si seara de la si spre casa? Oare se merita efortul si toata munca depusa? Sa fim seriosi, aprecierea tinde spre 0 oricat de mult ti-ai da silinta iar statui pentru great commitement to work n-a primit nimeni pana acu..

Nu o sa incep acu sa insir lista lunga cu chestii pe care mi le doresc sa le fac si n-am timp. Ma asteapta un morman de carti la care tanjesc de multa vreme, la tv e un meci tare, e 10 seara si s-a dus ziua si eu nu am apucat nici macar sa sporovaiesc cu maica-mea. Fuckin creepy thoughts are running in my head.

Sa nu va aud iar ca am scris post emo, ca va trimit in locul meu pe plantatie..

2 comentarii:

Sasa spunea...

daca iti place ce faci, atunci rezisti oricit...oricum...si oriunde.
zise sasa dupa o zi neagraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (si cu multi dracusori)

Lenore spunea...

Pot sa plec intr-o calatorie in jurul lumii si sa iau bani pe fiecare zambet pe care-l trezesc pe fata cuiva?

Na la partea cu dracusorii aia nu-s neaparat rai..>:)