duminică, 19 decembrie 2010

The e-lover project (Iubaretu' de pe mIRC)

The e-lover project este un ghid scris in anul de gratie 2003 de catre Adi (varul meu, aka Kinetix) si Tony (un foarte bun prieten). Am regasit zilele astea fisierul txt la mine pe hard disk si m-am gandit ca ar fi pacat sa nu il fac cunoscut undeva, pentru nostalgici si nu numai. So, thank you Adi, thank you Tony, may you all readers enjoy it..

INTRO:

Care sunt indeletnicirile de capatai care ne deosebesc de animale? Avem cumva unele avantaje pe care o vulpe, un urs sau o vrabie nici macar nu si le pot imagina? Dar un guzgan? De fapt, astfel de diferentieri (eu stiu sa colorez mai frumos decat urangutanu doamnei Florica de la doi sau tata se speteste la strung de la 8 la 16 pe cand un cal face pe locomotiva biologica cate doispe ore pe zi) nu satisfac critic. Odata cu noua era informationala insa a inceput sa se concretizeze pe buzele tuturor certitudinea adevarului. Un adevar de necontestat care s-a transformat insidios dintr-un simplu pretext in litera de lege.

Astfel, cu bunul simt shi deplinatatea facultatilor mentale in perfecta stare, acum orice reprezentant al rasei umane poate afirma fara preget ca internetul este cel care ne detaseaza de lumea animalelor. Se stie cum zilnic in viata omului necuvantatoarele se implica din ce in ce mai mult: cainii care ghideaza orbi, pisicile care ghideaza surzi, talibanii care ghideaza avioane, oile clonate, pasari vorbitoare, porcine implicate in scandaluri sexuale, delfinii cu focoase nucleare shi chiar militienii care stiu sa numere. Granitele dintre noi shi animale se naruie treptat (pe stadioane acestea dispar fara urma in doar cateva minute), Internetul ramanand singurul bastion al umanitatii in calea tendintei expansioniste a naturii.

Capitolu' unu : Nevoia de comunicare.

Internetul se refera prin excelenta la nevoia de comunicare si interactionare a omului cu aproapele sau. Societatea noastra se bazeaza pe respectarea diferitelor traditii pe care stramosii ni le-au pasat cu limba de moarte pe miile de campuri de lupta ale istoriei, in incercarea disperata shi pe atunci inutila de a se intelege intre ei. Magistrala informationala a aparut in momentul in care am inteles ca trecutul ne invata ca lipsa de comunicare duce la razboi, foamete shi razmerite. Instinctele atavice, dar placute care ne guverneaza insomniile, au influentat de asemenea popularitatea cyberspatiului care din simpla unealta a evoluat in timp foarte scurt intr-un adevarat prieten, penetrandu-ne intimitatea , castigandu-ne increderea, ocupand un loc special in viata fiecaruia.

Capitolu’ doi : Comuniunea cu colectivitatea.

IRC-ul este cea mai pura reprezentare a conceptului de comuniune cu colectivitatea semenilor. Acesta este locul unde se discuta nevoile noastre esentiale, tipic umane, cernute de neghina prejudecatilor, aici se intrepatrund firele a milioane de destine zilnic (cu precadere la adapostul noptii in obscuritatea languroasa a reducerior de preturi de la ROMTELECOM). Dragostea, in variatele ei manifestari, se solidifica pe IRC neinsotita de obscenitati, platonica, intr-o maretie pura, necarnala. Un asemenea sentiment inaltator perimant de unii batjocorit de altii, condamnat de invatamant shi autoritati, se regaseste pe programul de chat in prospetimea sa initiala, luminand calea indragostitilor cu o intensitate mai presus de fiinta shi constient. In plus pe IRC poti sa agati tipe shi fara sa ai bani. In generela barbati. Cateodata femei. Acest scurt curs de specializare urmeaza sa initieze publicul masculin in tainele chatului. Pentru ca KT ajuta oamenii nevoiashi.

Capitolu’ Trei : Elemente de cunoastere.

Pe IRC neexistand notiunea de bani, valoarea fiecaruia se masoara in popularitate, un e-lover experimentat aflandu-se intr-o stare permanenta de campanie electorala. Incepand cu nickul judicios ales, terminand cu formularile de introducere, saluturile sau frazeologia tipice fiecarui utilizator in parte , originalitatea e calitatea spre care nazuieste toata lumea. Orice pretendent la inimi feminine ar trebui sa dea dovada de la alegerea numelui nu numai de imaginatie ci shi de bun simt. Toleranata semnaleaza integritate iar integritatea preceda acea maturitate spirituala care atrage publicul feminin. Un nick trebuie sa reflecte inca de la prima lectura puternica personalitate incatusata in spatele sau, trebuie sa atraga atentia prin forta de convingere intrinseca pe care purtatorul o emana.

Un aspect important care trebuie sa razbeasca de la inceputul conversatiei este cetatenia italiana. Nimic nu atrage mai mult interes decat un barbat strain in puterea varstei in cautare de nevasta...Este de ajuns un nick aluziv cu eventuale conotatii subliminale nimik prea evident (italianu43) shi o exprimare defectuasa :"io cognoscio romance femeia arat forte bun","Besogno di nevasta tinera pentru una canzone italiana", "Amore, amore ti yubesco molto" ,"Segregatzione Fiat, bogatto ragazzo arato bene..." ,"si, si la mia casa est foarte gola, in contradictzione antitetica cu conto de la banca”.

Practica

ANEXA OAN: Primul contact.

kinetix: Buna ziua domnisoara
mitzulica:...
kinetix: nu am putut sa nu remarc frumosul nume pe care il purtati, si impins de curiozitate am vrut sa aflu daca este cumva reflexia unei frumuseti fizice.

*De observat politetea rasata a e-lover-ului, semnul unui adevarat gentleman.Tinta, surprinsa de adresarea neobisnuita ramane fara cuvinte in prima instanta. Apare curiozitatea asteptarea caracterizata de manifestari nevrotice(reveniri rapide la fereastra privatului respectiv neglijare celorlalti parteneri, treceri rapide a limbii peste buze, inclestarea mainii umede pe maus). Totusi in replica urmatoare a e-loverului apare una din greselile semnalate shi in "A guide for beeing a perfect casanova". Subiectul prelungeste fraza o impopotoneaza ii da o doza de curtoazie tributara istoric si astfel interesul tintei scade perceptibil, stabilizandu-se undeva in jurul valorii minime.

Studiile mele in cele opt luni de pregatire a acesti proiect au relevat faptul ca totusi 3,85% din subiecti sunt fascinate de acest gen de adresare. Pe de alta parte restul de 96,1% sunt mult mai ushor de agatat prin schema urmatoare:

kinetix: buna
gropitza: buna
kinetix: asl pls
gropitza: u1
kinetix: k. 22 m buc. u?
gropitza: 18 f Constanata
kinetix: marpha...facem un sex virtual ?
gropitza: cum doresthi tu, iubitzel...

Observati cum legatura s-a realizat aproape instantaneu, o seama de bariere atat de ordin moral cat shi de ordin cultural ca sa nu mai vorbim de cele socialo-istorice-religioase, au fost lasate la o parte. Pe de alta parte stapanirea unor anumite notiuni de cultura generala se poate dovedi un "must".

kinetix: hi
nestemata: Buna
kinetix: Guttentag
nestemata: Draga..
kinetix: Bonjour
nestemata: Scumpete!
kinetix: Ola
nestemata: TE IUBESC!!!

In acest scurt exemplu se poate observa cum vastele cunostinte poligote ale unui e-lover pot castiga increderea unei fete. Cei mai versati dintre utilizatori stiu sa imbine un vocabular elevat cu argoul pentru a capta atentia. Cum irosirea inutila a timpului este aproape o crima in ziua de astazi este bine ca discutiile sa musteasca de intelesuri ascunse shi alegorii nunta-moarte.

--->EX 1: kinetix:Intransigenta protuberanta coroborata cu melancolia dietetica suprima activitatea feromonilor incrementati prin strivire, mâncati-as gurita fa.
*De aceea se recomanda studiul asiduu al culturii umane, al relizarilor omului de la inceputuri pana acum

--->EX 2: kinetix: Inca din antichitate frumusetea era cantata de poeti shi imortalizata pentru eternitate de sculptori. Trimite-mi o poza, zeita mea, ca sa te pun pe soclu, sa te ador ca nici un alt muritor de rand...
*Se cunosc unele cazuri in care unele femei dintre cele mai prevazatoare(cu inima inghetata) au cedat in fata citatelor din Iliada lui Homer sau descrierii planurilor de functionare a unui carburator model YZ-KTM 24. Referirile la literatura universala preclasica inca se testeaza de echipe de specialisti.

--->EX 3: kinetix: Eminescu draga mea este Luceafarul de departe. Asemenea mie. Shi eu sunt departe, dar tanjesc la o relatie carnala shi vivace.

ANEXA TWU : Manevra ASL PLS.

Multa lume o considera ceva de rutina, ceva necesar, ce insa nu permite o cunoastere intima a partenerului. Nu este asha, shi studiul meu va poate dovedi acest lucru prin metode clare shi stintifice.
->in primul rand cand sunteti tinta manevrei asl pls venita dim partea unei momentan necunoscute, prezenta sau absenta "pls"-ului la sfarsitul acesteia poate indica o serie de caracteristici atat psiho-morale cat shi morfologice ale celei ce intreaba.
->daca pls-ul lipseste studiile au aratat ca in proportie de 80,3% este vorba de un barbat ascuns in spatele femininului paravan. In plus daca intrebarea este directa, fara puncte de suspensie sau semn de intrebare "domnisoara" este un barbat intre 28 shi 35 de ani cu o greutate intre 98 shi 113,5 kg, brunet, cu o alunita pe obrazul drept, ushor schiop de piciorul stang cu un tricou alb shi o servieta maro. Asta in 54,7% din cazuri. In 35,5% din cazuri lista subiectilor se imbogateste cu o serie noua de personaje masculine toate cu varste cuprinse intre 17 shi 25 de ani shi greutati diferite. Restul intra in categoria "student sarac caut locuinta". Pentru restul de semnificatii consultati carte doctorului Karl Ghita "The hidden evil meanings of the caligraphic signs".

#***#---> Asl pls = a-ul CAPS indica o fire atenta la detalii cu un oarecare bagaj de cunostinte. Daca tinta scrie de acasa studiile mele indica clar ca exista o adancitura pe mijlocul tastei LeftShift.

#***#---> Asl Pls = a-ul shi p-ul CAPS indica o fire puternic influentata de civilizatia occidentala, sigura pe sine, totusi vulnerabila, inteligenta totusi nu prea.

#***#---> asl Pls = o natura putin depravata ,ascunsa , caruia ii place sa se roage shi sa fie rugata. In general hidoasa fiziceste de preferat sa se ocoleasca.

#***#--->aslpls_$@^rgf@)I(ergr4 = cu toate ca poate parea creati unei persoane umane este in general semnul ca pe partea cealalta a monitorului se plimba pe tastatura Binoche, pechinezul preferat al tuturor

Gata! KiNETiX va saluta shi va roaga sa ii trimitetzi mailuri daca remarcati vreo greseala ca lui i-a fost sila sa corecteze. C ’ya the next time. Pregatesc un nou proiect de data asta despre importanta celor 32 de biti ai arhitecturii P4 in viata apicultorului bulgar.

Niciun comentariu: