duminică, 31 octombrie 2010

Lenore meets Hard Rock Cafe

Dupa o buna perioada de timp in care am admirat maretia Hard Rock Cafe-ului, am prins in sfarsit ocazia sa calc pe acolo. E drept ca nu este primul HRC in care calc, dar shop-ul celui din Paris nu se pune!

So, minunata seara de sambata cu party dedicat Halloween-ului si ai mei prieteni Trooper gata sa cucereasca noi rockeri cu muzica lor. Local fitos, nu stiu cum e in strainatate dar in Romania, HRC este pentru cei cu foarte multi bani. Intru repede in sala, aflu cu bucurie ca am primit si o masa pentru presa (niceeee) astfel incat am unde sa-mi las toate bagajele - husa de la camera, geanta si "The heroin diaries" care s-a intors la mine dupa o perioada de imprumut la Cris.

Imi iau ceva de baut dupa ce stau o groaza sa analizez meniul. Alegerea se dovedeste inspirata, e yummy-yummy! In jur lumea este costumata, cei care servesc la mese sunt asortati evenimentului. Eu glumesc ca m-am costumat in fotograf - ceea ce in mare parte e adevarat, inca fiind la inceputuri cu jucatul cu camera.

Incepe concertul Trooper la ora stabilita si incerc sa-mi fac loc in fata scenei sa trag cateva cadre. Cu toate ca scena este mare, sunt mese pana in buza scenei si nu ma pot baga in fata oamenilor sa le iau vederea la concert. Cam aiurea..

Concert numai cu coveruri asa cum stiam deja. Avea sa fie o seara foarte frumoasa! Show-ul este impartit in doua, la pauza avem parte de concurs de costume de Halloween.

Partea a doua este ceva mai alerta, presarata de doua momente la care nici Trooper nu se asteptau. Primul a fost momentul cand o mireasa a urcat pe scena in timpul piesei "I want it all". A fost amuzant fiindca Coiot nu o vazuse si s-a trezit cu ea pe scena..:-)). Oricum, a gestionat elegant situatia. Lucru valabil de-altfel si pentru momentul cand o tipa din public s-a urcat pe scena pentru a canta alaturi de Trooper "You give love a bad name". A cam ruinat piesa tipa, daca e sa ma intrebati pe mine, dar ideea e ca ea s-a simtit bine sa fie in centrul atentiei.

Playlistul, din cate imi amintesc eu, a fost urmatorul (ordinea nu este cea din concert):

Motley Crue- Don’t go away mad (just go away)
Whitesnake – Here I go again
Bon Jovi – You give love a bad name
Bon Jovi – Bed of roses
Bon Jovi – Always
Bob Dylan – Knocking on heaven’s door
Saxon – Wheels of steel
Judas Priest – Breaking the law
Judas Priest – Living after midnight
Elvis – Jailhouse rock
Kiss – Rock’n’roll all night
Queen – I want it all
Queen – I want to break free
Skid Row – Remember yesterdays
Ozzy – Mama I’m coming home
Led Zeppelin – Rock and roll
AC/DC – You shook me all night long
AC/DC – Highway to hell
Deep Purple – Soldier of fortune
Scorpions – The zoo
Nazareth – Love hurts

Sper ca n-am uitat nimic. Ah si trebuie mentionat ca am cantat tot ieri (ma doare un pic in gat) si chiar am si dansat, asa mai incet ce-i drept. Cu siguranta o seara memorabila!

Hai cu rocku'!

10 comentarii:

Sasa spunea...

hai ma, nu te-am dus la HRC Edinburgh??
si ala este exorbitant de scump, ma duc acolo numa ca pisiurile sa beau cocktailuri :D

Lenore spunea...

Nu m-ai dus. I'll save the money for next time :D.

Liviu Zaharescu spunea...

A mai fost si Knocking on heavens doors :D

Plus la seria de evenimente neasteptate, cei 2 sau 3 sarbatoriti din noaptea de Halloween

Lenore spunea...

E scris Knocking on heaven's door, vezi mai bine c-am scris p-acolo pe undeva :-)).

De fapt, noaptea de Halloween este astazi. Ieri a fost doar 30 octombrie :P.

Andrei Vajna II spunea...

Cel din Munchen nu era asa de fitos, arata a bar normal si parca cel din Bucuresti are mai multe decoratii interesante. Berea acolo era vreo 3 euro, cam la fel ca in orice han sau restaurant de acolo. Da sa fim seriosi, daca vrei bere nu mergi in Hard Rock. Nici in Munchen, si mai ales nici in Bucuresti.

Sasa spunea...

in HRC te duci cind esti pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Lenore spunea...

Urs, am inteles ideea...pisiurile merg in HRC. Deci cand vin in Ed ma duci, da? :P

Sasa spunea...

dada. ca sa fim si noi
pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pui mei, e pe strada cu cele mai scumpe magazine. am simt chiar posh cind ma duc peacolo :))

Lenore spunea...

Princess Street? Au terminat aia cu tramvaiul? :P

Sasa spunea...

nu bre. greorge st, e paralela cu princess st. pe princess st is magazinele decente, pe george st is alea scumpe. au trminat aia cu tramvaiul, da nu au dat drumul la tramvai.