duminică, 10 octombrie 2010

Iar m-am distrat cu BCR

Ieri noapte ma apucasem eu sa fac tranzactii prin online banking. Scopul acestora era sa fac rost de bani in contul curent ca sa imi iau camera (o sa vedeti in postul viitor!). In fine, am reusit cumva sa bag de cateva ori gresit un cod si mi s-a blocat contul de online banking la 12 noaptea.

Si a trebuit sa sun la helpdesk, ceea ce am facut. Se pare ca erau probleme cu baza lor de date si asa m-am conversat de vreo 3 ori cu tantiile de acolo asta pana pe la 1 noaptea. S-a rezolvat abia de dimineata dar m-am umplut de draci.

Ma gandesc din ce in ce mai serios sa imi mut cardul si ce mai am la alta banca asa ca daca ati mai avut experiente bune/rele cu alte banci as aprecia daca le-ati impartasi cu mine.

Un comentariu:

Oana spunea...

Eu m-am impacat bine cu online banking-ul de la ING, pana au inceput sa apara tot felul de comisioane si comisionase de administrare care m-au exasperat. Acum am Raiffeisen si inca nu m-au suparat cu nimic. Asta nu inseamna ca ti-as recomanda, neaparat, sa treci la ei sau sa renunti la BCR, pana la urma toate-s o apa si-un pamant...