duminică, 24 august 2008

Olimpiada de rock

Ieri seara, intr-o atmosfera foarte calda la propriu am iesit sa-i vad pe targovistenii mei de la Trooper intr-un concert in parcul Lia Manoliu, la amfiteatrul Eminescu. Acest concert denumit de organizatori Olimpiada de rock a strans mai multe trupe care au inceput cantarea inca de la ora 3 dup-amiaza. Eu m-am urnit abia pe la 8 si jumate in ideea ca ajung acolo, socializez un pic si-ncepe Trooper.

Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu socoteala de la targ, cand am ajuns abia isi incepeau cantarea cei de la Voices of silence. De ei, nu o sa va zic mare lucru fiindca nu prea au reusit sa ma atinga cu muzica lor si in general ce canta ei nu prea e my cup of tea.

Am ajuns la concert, nici n-am intrat bine si am dat de o gramada de oameni cunoscuti, multi targovisteni:) si nu numai. Mi-am cumparat in sfarsit un frumos tricou cu Trooper pe care o sa-l afisez la urmatorul concert.

Cred ca era in jur de ora 10 cand si-au inceput Trooper-ii concertul. Setlist-ul a fost dupa cum urmeaza: Inca o lupta (daaaa, ce-mi place piesa asta!!!), Nu mai conteaza, Tari ca muntii, Strigat (Strigat la mijlocul concertului?; chiar eram curioasa ce ne pregatesc baietii dup-aia), Here I go again, Painkiller (p-asta n-am mai auzit-o de mult cantata de Trooperi, dupa cum ziceau ei de undeva din 2002), Enter sandman, Fear of the dark.

Dupa cum au zis si baietii au vrut sa faca cateva coveruri la trupele mari ce ne-au vizitat tara anul asta. Publicul a fost foarte entuziast, la Fear of the dark cativa oameni s-au suit pe scena sa headbang-areasca mai aproape de trupa dar i-au dat jos cei de la securitate. Tre sa fie tare misto ca trupa sa vezi ca fanii iti sunt atat de aproape!

S-a cerut indelung bis, Trooper revenisera pe scena dar un baiat din organizare a anuntat ca daca se depaseste ora 11, isi iau amenda. Parca de amenda ii durea pe roaceri:)).

Au mai cantat baietii fara instrumente un pasaj din Soldier of fortune si that was it pentru Bucuresti pe seara de ieri. Distractia a continuat la Snagov pentru ei!!

Din surse sigure am aflat ca au avut a hell of a concert and a good time si in Bulgaria, ceea ce ma bucura foarte mult.

In continuare cateva poze facute de my good friend Sasa:









Si o poza cu mine, inaintea concertului:

Un comentariu:

Sasa spunea...

hai ca ne-am distrat :) din cauza mea te-ai dus la 8 jumate...sorry.mersi ca-mi facu reclama la poze :P