joi, 28 august 2008

Letter to the unknown

Dragule,

Stii ca nu sunt buna la vorbe. I can't say the right words in the right time, asta-i treaba ta si ti-ai indeplinit-o cu succes de fiecare data. Nu mai sti de mult ce e cu mine..dar oare eu mai stiu? Drumuri diferite si totusi atat de asemanatoare, cativa pasi si totusi atat de departe.

Privesti la stele, canti, razi si alergi in valuri, ceva e diferit si totusi parca totul e la fel. Iubesti, cu pasiune. Daca ar fi sa dau timpul inapoi as face totul fix in acelasi fel, as fii la fel de egoista, la fel de rea cu tine, ti-as desena din nou cu degetele fluturasi pe spate. Pot sa-ti vorbesc, pot sa dau ochii cu tine si sa nu plang, pot sa iti zambesc fiindca sunt stapana pe mine si imi controlez orice sentiment. Un ceas elvetian ce ticaie perfect.

Mi-a placut sa cred ca pentru ceva vreme am cladit ceva diferit, ceva ce nimeni altcineva nu va mai avea vreodata. As fi escaladat orice munte de mana cu tine. Nu mi-am dorit niciodata altceva decat licrarirea din ochii tai si bucuria care ti se citea pe chip cand ne vedeam. Am avut totul si totusi atat de putin..un strop de fericire intr-o mare de sentimente amestecate. Haotic, nu?

Speranta? Bomboane de ciocolata? De ce nu-mi raspunzi la telefon? Niciodata sa nu adormi fara sa ma saruti! Cafea? Scoici mari si mici!

I want you to be happy, I really do. No matter what, no matter how.

This is for you. Because you are not dead for me. And no one's listening in my mind...


FY,

F.S.

Un comentariu:

Sasa spunea...

am renuntat sa public varianta mea de letter to the unknown.era deja prea lacrimogena ...