joi, 10 decembrie 2009

Bohemian rhapsody

Am comis-o iar. Da, exact, inca o vacanta :-).

Cu ocazia weekendului prelungit ocazionat de ziua nationala si tototdata fiind ziua mea de nastere (..a mai trecut un an..), am luat gasca la distractie la munte.

Inainte cu vreo 2 zile insa, am fost acasa la un concert Trooper unplugged, in memoiam Adi Popa si Radu Pites. A fost un concert marcat de emotie, s-au depanat amintiri, s-a cantat in soapta (in sala :P). Mereu am fost de parere ca un concert acasa nu se compara cu nimic altceva! Cred ca si acum ma injura tipu care a stat in fata mea si caruia i-am cantat cu patos Change of heart.. :D

La munte am plecat duminica, vremea a fost insorita si cu toate ca ne-am intors din drum, superstitia n-a tinut. Ne-a mers bine :D, am facut gratar, ne-am pus incet-incet si pe baut si seara s-a intregit gasca, lansandu-se cu rockereala, narghilea si fun la greu pana pe la ora 4 de dimineata pentru mine. Altii au rezistat mai mult, ca niste adevarati eroi :)).

A doua zi timpul a zburat, ne-am plimbat un pic pana in Bran si seara ne-am distrat cu ping-pong si biliard (eu cu biliard nuuuuu), rock din nou (cum altfel?!!!) si hmm..vin bun adus de my lovely room-mate Waybee :*. Marti, cei mai curajosi dintre noi s-au aventurat pe deal sa faca niste poze si sa se topaie pe langa niste capite de fan iar altii, mai lenesi (me! pick me!!!) au stat sa se pregateasca moral pentru inca o seara de distractie :D.

Ultima seara, lumea inca avea chef de distractie.. suntem nemuritori bai, va zic eu!!!! Nush cum am pus eu mana pe o sticla de tequila si am convocat lumea la niste shoturi. Se pare ca a fost o miscare inteligenta avand in vedere ca in mai putin de o ora s-a dus cam toata licoarea cu iz mexican din casa. Urmarea: karaoke si dans :-). Ah si s-a tras totul pe camera ca sa avem de ce ne amuza cand suntem mai putin veseli. A iesit genial, tre' sa repetam experienta cu proxima ocazie.

Pe langa ce-am scris mai sus, mai trebuie adaugat ca am reusit sa fac o entorsa la piciorul stang de vesela ce eram, plus ca m-a rapus un meci de ping pong la cote intense :)). Da na, anesteziata cum eram atunci nu prea mi-am dat eu seama ce si cum si am plecat prin gradina cu fetele sa ne ingropam sosetele (care erau negre ca am patinat cu ele prin tot livingul). Nu prea ne-a iesit faza cu ingropatu' noi ducand lipsa de unelte, lingurile s-au dovedit a fii inutile la treaba asta...

Sosetele noastre si-au gasit sfarsitul in cosul de gunoi, in timp ce noi analizam posibilitatea de a iubi niste miriapozi :)).

Entorsa de la piciorul meu stang mi-a adus o saptamana de concediu medical, ce a trecut repede si acu here I am back in business la job. Maine ma intorc in good old Targoviste pentru un concert cu fetele de la Idol si 9,7 Richter. Can't wait!

Pana data viitoare..hai cu rocku'!

Niciun comentariu: